CAMERE

RESTAURANT PESCĂRESC

Ambarcatiuni

21 de camere spatioase, cu design

minimalist si panorama catre Dunare

Descopera bucataria traditional lipoveneasca

Vezi oferta de inchiriere ambarcatiuni

Pensiunea Casa Teo**** din Delta Dunarii este asezata intr-o zona mirifica, pe malul drept al bratului Sfantu Gheorghe, in localitatea Mahmudia la numai 29 km de orasul Tulcea, accesul pana la pensiune fiind foarte usor si confortabil pe o sosea nou asfaltata pana in parcarea din fata pensiunii....

Casa Teo Mahmudia va sta la dispozitie cu 21 spatii de cazare cu dotari de 4*, o sala de conferinte cu capacitatea de 32 de locuri si un restaurant cu terasa cu specific pescaresc unde se pot servi atat  bucate  pescaresti cat si peparate traditionale Romanesti.

In timp ce serviti masa cu bucate ce natura le ofera in aceasta zona, va puteti delecta privind pe fereastra catre batranul fluviu ce curge molcom catre Marea Neagra, serviciile fiind asigurate de o echipa de profesionisti.

Casa Teo Mahmudia are o flota de 6 ambarcatiuni de agrement compusa dintr-un vaporas cu capacitate de 12 pers,Barca Glastron 7 pers,Barca Mano Marine 6 pers,Barca Romcraft 4pers,Barca Laguna 4pers,Barca Romcraft 520 4pers, toate conduse de personal calificat ce asteapta sa va prezinte peisajul de basm din Delta Dunarii.

SINAIA

+40 244 311 062

DELTA DUNĂRII

+40 240 545 550

PLOPENI

+40 244 220 006

... Mister si Rafinament